Nu finns Vings resor till sommaren 2019 från Norrköping Airport bokningsbara på Ving.se.. Att resa direkt från Norrköping sparar både tid, pengar och miljö för de som bor i regionen.

Även om stora delar av Sverige haft en varm och solig sommar är suget efter resor stort och det är många som vill förlänga sommaren med en sol- och badresa under hösten. Det är även många som redan nu vill försäkra sig om en semesterresa till nästa sommar. Inte minst barnfamiljerna eftersom många vet att man måste vara ute i god tid för att få de bästa rummen och de mest efterfrågade hotellen.

– Vi är glada att Ving fortsätter att satsa stort på charterresor direkt från Norrköping Airport och faktiskt ytterligare ökar sin kapacitet här ifrån i och med att Mallorca får ytterligare två avgångar och Cypern får något fler platser, säger Ola Matsson, VD Norrköping Airport. Totalt kommer Ving under sommarsäsongen 2019 att ha 66 avgångar fördelade på 5 olika resmål. Konceptet ”res hemifrån, inte bortifrån” står sig väldigt starkt och resenärerna sparar både tid, pengar och miljö på det sättet, fortsätter Ola Matsson, VD Norrköping Airport.

Från Norrköping Airport reser man direkt till de populära resmålen Mallorca, Rhodos, Cypern, Kroatien och Turkiet. Till Mallorca blir det ytterligare två avgångar i juni. Väl på plats så passar det bra att hyra en bil för att ta sig runt på ön. Du kan jämföra priser på hyrbilar i alla städer på Cypern på denna sajt, länk till biluthyrning.nu.

– Allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och som särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också de hotellen som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är glada att kunna erbjuda flyg från Norrköping Airport till flera av våra allra populäraste resmål, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Läs mer hos ving.se