Enligt sommarens, hittills, drygt 300 000 resenärer så är det på Sunprime – hotellen man sover allra bäst. Det visar Vings semesterenkät där resenärerna bland annat får svara på hur nöjda de var med sängarna.

Av de hotell med fler än 100 svar toppar Sunprime Ayia Napa Suites som får betyget 4,57 på den femgradiga skalan. Snittbetyget för samtliga Sunprime-hotell är 4,41 och på Sunwing-hotellen ligger snittet på 4,25. Det ska jämföras med samtliga övriga hotell där snittbetyget på sängarna är 3,77.

– Vi nordbor vill gärna ha påslakan och lite mjukare sängar, jämfört med andra nationaliteter. Vi tycker också att det är väldigt viktigt med mjuka och sköna kuddar. Detta får man på alla våra Sunprime- och Sunwinghotell, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Sunprime Hotels är Vings hotellkoncept för dem som reser utan barn. Ett koncept skapat för vuxna som vill ha en lugn och skön semester på ett riktigt bra hotell. Sunwing Family Resorts är Vings egna familjehotell och det absolut bästa vi kan erbjuda barnfamiljer. Här har vi ägnat de senaste 45 åren åt att finslipa allting in i minsta detalj för att hela familjen ska få en så avkopplande och lyckad semester som möjligt.

– På Sunprime Ayia Napa Suites får de ofta frågan vad det är för sängar och kuddar. Där har vi sängar från Hilding Anders och kuddar från Värnamo sängkläder och på kudden Blåklocka sover jag riktigt gott, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.