När höstmörkret faller över Sverige är Vings resmål populära och flygen blir snabbt fullbokade under höstlovet, som infaller vecka 44 (31 oktober- 6 november 2016). Men för de som önskar förlänga sommaren finns det fortfarande platser kvar till solsäkra Cypern, tack vare två nyinsatta flyg.

– Vi vill kunna möta våra kunders behov och eftersom höstlovet är en populär vecka sätter vi nu in två nya avgångar från Arlanda till Cypern, vilket gör det möjligt för alla soltörstande svenskar att resa bort när det oftast är ruskigt väder här hemma,säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Medelhavsklimatet på Cypern gör att värmen dröjer sig kvar långt in på hösten med temperaturer på runt 25 grader i luften och cirka 22-25 grader i havet.

– Klimatet på de här breddgraderna under hösten är inte olikt en svensk sommar vilket gör att Cypern är mycket uppskattat. Vi har fyra olika resmål på ön, som alla ligger på sydkusten. Cypern har verkligen något för alla och här kan vi erbjuda både familje- och vuxenhotell, fortsätter Magdalena Öhrn.

Vings fyra resmål på Cypern

Ayia Napa har fina sandstränder och badvatten samt massor av aktiviteter, restauranger och nöjen. Vings mest populära hotell är det familjevänliga Sunwing Sandy Bay Beach medan de som reser utan barn bland annat kan bo på hotellet Sunprime Ayia Napa Suites, centralt beläget vid stranden. Protaras eller Fig Tree Bay, ligger cirka en mil öster om Ayia Napa. De långgrunda stränderna tillhör Cyperns bästa och med Ving kan man bo elegant på det femvingade hotellet Capo Bay eller på det barnvänliga alternativet Family Garden Rising Star.

Ytterligare ett resmål som lockar den mer kultur- och historieintresserade resenären är Limassol. Här finns även nöjen, shopping och aktiviteter och Ving erbjuder ett av öns bästa hotell, det femvingade Londa. Slutligen har även Ving resmålet Larnaca, som är Cyperns största stad och passar bra för de som vill kombinera sol och bad med stad. Precis invid stranden ligger även hotellet SENTIDO Sandy Beach, med ett stort utbud av både faciliteter och aktiviteter.